Fordybende kropsterapi

Kropsterapi er en kombination af massage, samtale, og træning i nærvær og færdigheder i at regulere sine følelser (såsom grounding og grænser). Behandlingen er blidt forløsende på en tryg måde.

Med kropsterapi går du et lag dybere end en almindelig massage, ved at inkludere dine følelser og tanker. Vi arbejder ud fra forudsætningen, at krop, sind og følelser hænger sammen og påvirker hinanden. Behandlingen er udviklings-orienteret med fokus på at nogle ubearbejdede følelser kan afspejle sig som spændinger i din krop.

Jeg arbejder med Dynamic Emotional Integration ® tilgangen (DEI® approach), som jeg er certificeret i. DEI® er udviklet af Karla McLaren, M.Ed.

I DEI® er forståelsen at dine følelser er motivationen bag alle dine tanker, beslutninger og handlinger. Tilgangen er baseret på den seneste forskning inden for neuropsykologi og socialspykologi, samt hjerneforskning (og bliver løbende opdateret når ny forskning foreligger). Alle dine følelser er nødvendige i en velfungerende psyke, de har en bestemt funktion og et formål og kommer med en bestemt slags besked. Vrede handler om dine grænser, at stå op for dig selv og din stemme, og at beskytte det som du værdsætter. Ked-af-det-hed handler om at give slip på det der ikke virker længere. Bekymringer og angst (anxiety) handler om at fokusere og få afsluttet opgaver, samt at forberede dig på fremtiden. Læs om de forskellige formål i følelserne her https://www.karlamclaren.com/start-here/

Med DEI® tilgangen kan du lære både at forstå og arbejde sammen med dine unikke følelser (og undlade at modarbejde eller undertrykke dem).
Du kan også booke en særskilt DEI® konsultation med mig (foregår online via Zoom). Nogle klienter bruger dem som et supplement til kropsterapi, andre bruger dem alene. Læs mere om hvad en DEI® konsultation er og hvad du kan forvente her: https://emotiondynamics.org/dei-consultations/
Find al praktisk information, min tilgange til konsultationer, samt adgang til spørgeskemaet du skal udfylde først m.v. her: https://emotiondynamics.org/dei-post/camilla-jorgensen/

Fordele ved kropsterapi:
› Fjerner muskelspændinger og blødgør musklerne
› Fokuserer på krop-sind sammenhængene i dig
› Virker beroligende på din krop og dit nervesystem
› Træner dig i at lytte til og forstå din krops signaler
› Træner dig i at arbejde med (og ikke imod) dine følelser
› Træner dig i at regulere dine følelser på en hensigtsmæssig måde
› Er forløsende i krop og sind på en tryg og blid måde

Behandlingen tilpasses individuelt. Der startes med en kort samtale om dine ønsker og behov. Generelt vil en behandling bestå af samtale og nærværs-træning, samt massage eller afspænding, som giver ro i kroppen. Du får gode råd og vejledning med ud af døren, i form af enkle og forebyggende øvelser og tips du kan bruge i hverdagen. Jeg sender dig bagefter en email med alle de øvelser, jeg anbefaler dig, så du har noget konkret at arbejde videre med derhjemme.

Du kan også købe et forløb på 3 gange med kropsterapi. Jeg tilbyder klippekort som giver 10% rabat til 3 gange og varer i 4 mdr. Det passer fint til en session om måneden (med plads til en aflysning hvis det skulle ske).
Du kan også købe gavekort til kropsterapi. Kontakt mig for mere information.

Behandlingstid

 • 60 min. – 650 kr.
 • 90 min. – 850 kr.

Betaling

 • Mobile Pay
 • Kontant (lige penge)
 • Bankoverførsel 
 • Du kan ikke betale med kort

Guddommelige varme hænder, erfaren og dygtig.
Kropsterapi, hvor samtale og massage kombineres - løste op for sorg, der havde sat sig som kroniske spændinger i skuldre og nakke. Befriende og helende. Vil anbefale Camilla uden forbehold.

Henriette Døssing

Forsikringssygeplejerske, Rigshospitalet

Priser på behandling, kurser og klippekort

Massagebehandlinger

 • 30 min. - 350 kr.
 • 60 min. - 550 kr.
 • 90 min. - 750 kr.

Fordybende Kropsterapi

 • 60 min. - 650 kr.
 • 90 min. - 850 kr.

Kursus for par

Lær at give din kæreste rygmassage på 3 timer

 • 1650 kr. for 2 personer 

Klippekort

Du kan købe klippekort til alle slags behandlinger og kropsterapi.

 • 3 gange - spar 10%

* Gyldig 4 mdr. fra købsdato.

Gavekort

Du kan købe gavekort
til alle slags behandlinger, kropsterapi, klippekort og parmassage kursus.

Kontakt mig for mere information.

* Gyldig 1 år fra købsdato.