Priser på behandling, kurser og klippekort

Massagebehandlinger

 • 30 min. - 350 kr.
 • 60 min. - 550 kr.
 • 90 min. - 750 kr.

Fordybende Kropsterapi

 • 60 min. - 650 kr.
 • 90 min. - 850 kr.

Kursus for par

Lær at give din kæreste rygmassage på 3 timer

 • 1650 kr. for 2 personer 

Klippekort

Du kan købe klippekort til alle slags behandlinger og kropsterapi.

 • 3 gange - spar 10%

* Gyldig 4 mdr. fra købsdato.

Gavekort

Du kan købe gavekort
til alle slags behandlinger, kropsterapi, klippekort og parmassage kursus.

Kontakt mig for mere information.

* Gyldig 1 år fra købsdato.

Dybdegående massage

Denne massage er dybdegående og arbejder med kroppen som helhed. Den er for alle der ønsker at få udbytte af dens afspændende og velgørende effekt på krop og psyke.

Den er f.eks. velegnet for mennesker der arbejder meget i siddende stilling (f.eks. foran computer), mærker anspændthed og stivhed i musklerne, har skader, dyrker regelmæssig motion, eller simpelthen for personer der ønsker at forebygge skader eller opnå større velvære og overskud.

Behandlingstid og pris 

 • 30 min. – 350 kr. 
 • 60 min. – 550 kr. 
 • 90 min. – 750 kr. 

Fordele ved dybdegående massage:
› Fjerner muskelspændinger og blødgør musklerne
› Øger blodgennemstrømningen i hele kroppen
› Balancerer nervesystemet og det lymfatiske system
› Frigør spændinger og blokeringer
› Mobiliserer og frigør fastlåste led
› Virker generelt afslappende og forøger velværet

Jeg har brugt Camillas behandlinger i en årrække og er stadig forbavset over hvilken effekt en behandling kan have. Stress, spændinger og ubehag er væk. Hjernen er klar og tankerne flyver frit og man er i balance.
Camilla er en begavet og sensitiv personlighed, som jeg helt trygt anbefaler til andre, der som jeg, gerne vil have mest muligt ud af hverdagen. Ind i mellem må vi erkende, at vi sidder for længe ved computeren, eller i møder på elendige stole – og i det hele taget kører os selv lidt for hårdt.

Mads Henning Pedersen

Adm. Dir. Arkitekt maa., Tidl. MultiMedieInstituttet, nu Forumteatret Replik

Afstressende massage

Denne restituerende massage arbejder dybt ind i musklerne med kontinuerlige, flydende strøg. Den rytmiske, næsten vuggende effekt tillader dig at slappe af og bringer dit sind til stilhed.

Den er baseret på lomi lomi massage, som er en traditionel hawaiiansk helkropsmassage. Berøring, rytme og gammel visdom bringes sammen for at tillade at heling opstår, som det er praktiseret på Hawaii igennem flere generationer.

Afstressende massage er specielt velegnet til folk som er sygemeldt med stress eller er inde i en periode med ekstra pres. Den er også velegnet til dig som bare ønsker en dyb afspænding, som lader dig op igen. Din behandling bliver altid tilpasset dine individuelle behov.

Behandlingstid og pris 

 • 30 min. – 350 kr. 
 • 60 min. – 550 kr. 
 • 90 min. – 750 kr. 

Fordele ved afstressende massage:
› Forbedrer kroppens kredsløb og beroliger dit nervesystem
› Assisterer lymfe drænage og rensning
› Forløser spændinger og infiltrationer i muskler og blødt og dybt væv
› Regenererer kroppen og støtter restituerende processer
› Forløser smerte, stress og spændinger
› Indgiver en følelse af ro, harmoni og velvære i din krop

I have a body which often accumulates stress in my neck and shoulders, so I received hundreds of massages in my life. Camilla's treatments are special in so many ways. She has a unique balance of skills, experience, clear presence and hands that just know how to touch and where to go!
At the end of each Lomi Lomi treatment with Camilla my body feels deeply nourished, my soul feels grateful for the gift and my mind so relaxed! I always sleep like an angel when I've had one of Camilla's treatments.
She clearly loves her work, which is shown by her great intuitive capacity to sense what my body needs. Camilla is by far my favorite massage therapist.

Carmen Cali Ornelas

Psychologist & Meditation Teacher, Holland, Amsterdam, Yossum Foundation

Gravid massage

Gravidmassage foregår med en special-designet massagepude på briksen, hvor der er god plads til din gravidmave og til brysterne. Puden kan udvides alt efter hvor langt du er henne i din graviditet.

Gravidmassagen giver lindring til dine trætte og ømme muskler, og kan hjælpe med at mindske væskeophobninger i fødder og hænder. Der kan være specielt fokus på din lænd og skuldre/nakke-området. Du kan også få fodmassage, hvis dine fødder er trætte og ømme. Og massage af din gravidmave, hvis du ønsker det (hvis du kan ligge på ryggen). En behagelig, afslappende og omsorgsfuld massage.

Behandlingstid og pris

 • 30 min. – 350 kr. 
 • 60 min. – 550 kr. 
 • 90 min. – 750 kr. 

Fordele ved gravid massage:
› Fjerner muskelspændinger og blødgør musklerne
› Øger blodgennemstrømningen i hele kroppen
› Balancerer nervesystemet og det lymfatiske system
› Frigør spændinger og blokeringer
› Afhjælper trætte og ømme muskler
› Giver dig et pusterum hvor du kan lade op igen

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Camillas massage behandlinger! Hun er fantastisk rutineret og dygtig - jeg har så sent som i dag fået endnu en fantastisk massage og føler mig helt født på ny! Giv dig selv en gave og book en massage nu!

Pavitra Athley

Afspændingspædagog

Fordybende Kropsterapi

Kropsterapi er en kombination af massage, samtale, og træning i nærvær og færdigheder i at regulere sine følelser (såsom grounding og grænser). Behandlingen er blidt forløsende på en tryg måde.

Med kropsterapi går du et lag dybere end en almindelig massage, ved at inkludere dine følelser og tanker. Vi arbejder ud fra forudsætningen, at krop, sind og følelser hænger sammen og påvirker hinanden. Behandlingen er udviklings-orienteret med fokus på at nogle af de problemer du oplever, afspejler sig som spændinger i din krop. Jeg arbejder med Dynamic Emotional Integration ® tilgangen (DEI® approach), som jeg er certificeret i. DEI® er udviklet af Karla McLaren, M.Ed.

Jeg tilbyder også individuelle DEI® konsultationer via Zoom (dvs. online). Læs mere om hvad en konsultation er, samt hvad du kan forvente her https://emotiondynamics.org/dei-consultations/  og om det praktiske, samt adgang til spørgeskemaet du skal fylde ud inden her https://emotiondynamics.org/your-dei-consultation-with-camilla-jorgensen/

Behandlingstid og pris

 • 60 min. – 650 kr.
 • 90 min. – 850 kr.

Guddommelige varme hænder, erfaren og dygtig.
Kropsterapi, hvor samtale og massage kombineres - løste op for sorg, der havde sat sig som kroniske spændinger i skuldre og nakke. Befriende og helende. Vil anbefale Camilla uden forbehold.

Henriette Døssing

Forsikringssygeplejerske, Rigshospitalet

Dear Camilla - Thank you AGAIN (lucky me) for the healing energy of your magic fingers! I really appreciate you and your work! Love to you.

Diane Poole Heller

Ph.D., trauma and attachment expert, USA

Adresse og åbningstider

Adresse
Camilla Jørgensen
Håndværkerhaven 15, 2. th
2400 København NV

Åbningstider
mandag til fredag kl. 10-19
lørdag og søndag kl. 10-16