Mine corona-retningslinjer :

Jeg følger regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for corona.

Mundbind ikke længere nødvendigt: Regeringen og Sundhedsstyrelsen har d. 10/3-2022 meldt ud at det ikke længere er nødvendigt at bære mundbind. Jeg vælger dog at bære mundbind, særligt ved nakke- og ansigtsmassage. Hvis du selv ønsker at bære mundbind, er du naturligvis velkommen hertil. Hvis du har glemt dit mundbind, kan du få et af mig.

Håndsprit: Når du ankommer starter du med at spritte dine hænder af med håndsprit. Det står klar til dig lige når du kommer ind. Du kan også vælge at vaske hænder som det første.

Holde afstand: Vi undlader at give hånd eller kramme, og vi holder så vidt muligt 1-2 meters afstand. Dette kan naturligvis ikke lade sig gøre under selve behandlingen. Kun før og efter.

Grundig rengøring: Jeg overholder selvfølgelig alle sundhedsstyrelsens retningslinjer for covid-19, inklusiv grundig rengøring. Det gjorde jeg i forvejen, men jeg skruer ekstra op i denne tid.

Jeg spritter alle overflader af, inklusiv dørhåndtag i mellem hver klient.

Som altid skiftes lagner mellem behandlinger.

Jeg lufter også ekstra meget ud mellem hver klient. Både for din og min skyld, og for alle de andre vi kommer i kontakt med bagefter.

Sygdom: Du må naturligvis ikke få massage hvis du er syg. Bliv hjemme og bliv evt. testet, hvis du har symptomer på corona. Min aflysningspolitik er fortsat mindst 24 timer før din tid starter.

 

Men skriv eller ring hvis du har corona symptomer og 24 timers reglen er overskredet. Så finder vi ud af det.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt. Det er vigtigt at du er tryg ved at få massage.

Mobil +45 40 74 95 40.