Om massør Camilla Jørgensen

Jeg hedder Camilla Jørgensen (f. 1971) og har beskæftiget mig med massage og kropsbehandling i over 25 år (siden 1993), hvor jeg mødte min hawaiianske massage-mester.

Oprindeligt er jeg uddannet lomi lomi massør af den hawaiianske lomi-mester Sherman Dudoit i “Traditional Old Style Lomi Lomi” (The Heartworks method). Jeg fulgte hans træning over en 12-årig periode og er initieret til at praktisere og viderebringe traditionen for denne smukke massage-type, der betragtes som en kunstform på Hawaii.

Camilla Westy Jørgensen
Jeg har desuden løbende studeret massageteknikker fra en række andre kropsbehandlings-systemer, såsom rolfing (dybtgående bindevævsmassage), sportsmassage (klassisk fysiurgisk vævsbehandling), trigger point therapy, akupressur (stolemassage baseret på en japansk akupressur-sekvens).
Hjertet og inspirationen i min massage-behandlinger udgår fra traditionel hawaiiansk lomi lomi massage.

I perioden 2005-2007 tog jeg hele kursusrækken i Manuel Terapi (frigørelse og mobilisering af led) for massører hos Correction Academy. Det er en stor fornøjelse at udføre disse behandlinger, da teknikkerne supplerer min massageform på bedste vis.

Erfaring og massage i udlandet
Jeg har tidligere arbejdet hos Samadhi Spa, med virksomhedsmassage hos Skandinavisk Institut for Stolemassage, i massagen i Frederiksberg Svømmehal, hos Powermassage på Frederiksberg, haft min egen klinik i 3 år på Østerbro, og hos Something Personal.

Jeg har også arbejdet i flere år for Yossum Foundation, hvor jeg gav massage på Cali Ornelas meditationskurser forskellige steder i Europa, og givet privat massage i Holland, samt massage behandlinger på det smukke retreat sted i Italien; Mandali.

Bærer af en gammel tradition…
Jeg fik tilladelse af min hawaiianske lærer, Sherman Dudoit, til at undervise i traditionel hawaiiansk lomi lomi massage.
Hans tilladelse er givet ekstraordinært, da det normalt kun er hans lærling, Dawn fra Australien, som må undervise. Min lærer har gjort meget få undtagelser herfor, og jeg er den eneste i Europa, som har hans tilladelse.
Han sagde til mig: “Camilla, jeg har lært dig alt hvad jeg ved om lomi lomi. Det eneste jeg ikke kan give dig, er den specielle energi velsignelse, som jeg kun må give til min lærling, ifølge traditionen”.

Det er mig en stor ære og glæde, at fungere som bærer af denne smukke massagetradition, og være med til at holde den i live i den vestlige verden.

Dear Camilla - Thank you AGAIN (lucky me) for the healing energy of your magic fingers! I really appreciate you and your work! Love to you.

Diane Poole Heller

Ph.D., trauma and attachment expert, USA

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Camillas massage behandlinger! Hun er fantastisk rutineret og dygtig - jeg har så sent som i dag fået endnu en fantastisk massage og føler mig helt født på ny! Giv dig selv en gave og book en massage nu!

Pavitra Athley

Afspændingspædagog

Coaching, Dynamic Emotional Integration og mere…
Jeg har også gennemført vidtgående uddannelse og træning indenfor NLP (neuro-linguistisk psykologi) med fokus på kommunikation og personlig forandring. Med baggrund i NLP-grunduddannelsen har jeg taget overbygningsuddannelser hvor blandt andet personlig coaching havde min store interesse.
Jeg har også været i London for at videreuddanne mig indenfor coaching. Her har jeg taget ITS NLP Coaching uddannelsen på 5 moduler, som jeg bestod i maj 2007.
For at få en dybere teoretisk indsigt i coaching og læring, begyndte jeg i 2004 at studere Pædagogik på Københavns Universitet. Her fuldførte jeg en halv bachelor.

I august 2020 valgte jeg at vende tilbage til universitetet for at færdiggøre min bachelor og læse en kandidat. Jeg læser nu pædagogik og psykologi på RUC og er glad for det.

Siden 2005 studerer jeg også Diamond Logos Teachings hos Diamond Logos Academy og startede på opfordring i 2010 på Teacher Training. I sommeren 2012 blev jeg inviteret til at undervise og jeg har siden januar 2013 været med-underviser på essenskurser i hhv. København og England. Jeg valgte at forlade organisationen i august 2017 pga. problemer i øverste ledelse.

I marts 2015 blev jeg certificeret “Intuitiv Counselor”.

Senest er jeg i juni 2017 blevet jeg certificeret i DEI: Dynamic Emotional Integration Trainer, og i november 2017 Dynamic Emotional Integration Consultant. Jeg bruger dette aktivt i mine behandlinger, når det er relevant og når mine kunder ønsker det.
DEI har en forskningsbaseret tilgang til at arbejde med følelser og empati.

Jeg har også skabt et 6 ugers online kursus for massører og andre kropsbehandlere om grænser, følelser, afbalanceret empati og selv-omsorg. Jeg har skabt det sammen med min DEI kollega Anchen Texter, og vi baserer vores indhold på Karla McLarens to bøger The Language of Emotions og The Art of Empathy. Kurset kørte første gang i juli 2018 og er på engelsk. Næste gang starter d. 30. sept. 2019. Du kan læse om det her: Essential Boundaries for Bodyworkers