Fordybende kropsterapi

Kropsterapi er en kombination af massage, samtale, og træning i nærvær og færdigheder i at regulere sine følelser (såsom grounding og grænser). Behandlingen er blidt forløsende på en tryg måde.

Med kropsterapi går du et lag dybere end en almindelig massage, ved at inkludere dine følelser og tanker. Vi arbejder ud fra forudsætningen, at krop, sind og følelser hænger sammen og påvirker hinanden. Behandlingen er udviklings-orienteret med fokus på at nogle ubearbejdede følelser kan afspejle sig som spændinger i din krop.

Jeg arbejder med Dynamic Emotional Integration ® tilgangen (DEI® approach), som jeg er certificeret i. DEI® er udviklet af Karla McLaren, M.Ed.

I DEI® er forståelsen at alle dine følelser er motivationen bag dine tanker og handlinger. Modellen er baseret på forskning inden for neuropsykologi og socialspykologi, samt hjerneforskning. Alle dine følelser har en bestemt funktion og et formål i din psyke – hver følelse har en bestemt slags besked. Vrede handler om dine grænser og at beskytte det som du værdsætter højt. Ked-af-det-hed handler om at give slip på det der ikke virker længere. Bekymringer og angst (anxiety) handler om at fokusere og få afsluttet opgaver, samt at forberede dig på fremtiden. Læs om de forskellige formål som følelserne har her https://www.karlamclaren.com/start-here/

Med DEI® tilgangen kan du lære både at forstå og arbejde sammen med dine unikke følelser (og undlade at modarbejde eller undertrykke dem). Du kan også booke en særskilt DEI® konsultation (foregår via Zoom). Nogle klienter bruger dem som et supplement til kropsterapi. Læs mere om hvad en DEI® konsultation er og hvad du kan forvente her https://emotiondynamics.org/dei-consultations/ Find al praktisk information samt adgang til spørgeskemaet du skal udfylde m.v. her https://emotiondynamics.org/dei-post/camilla-jorgensen/

Fordele ved kropsterapi:
› Fjerner muskelspændinger og blødgør musklerne
› Fokuserer på krop-sind sammenhængene i dig
› Balancerer og beroliger dit nervesystem
› Træner dig i at arbejde med dine følelser
› Træner dig i at lytte til og forstå din krops signaler
› Er forløsende i krop og sind på en tryg og blid måde

Behandlingen tilpasses individuelt. Der startes med en kort samtale om dine ønsker og behov. Generelt vil en behandling bestå af dybdegående massage, samtale og nærværs-træning. Du får gode råd og vejledning med ud af døren, i form af enkle og forebyggende øvelser og tips du kan bruge i hverdagen. Du kan med fordel overveje et forløb på 3 eller 5 gange med kropsterapi. Jeg tilbyder klippekort som giver 10% rabat.

Behandlingstid

  • 60 min. – 600 kr.
  • 90 min. – 800 kr.

Guddommelige varme hænder, erfaren og dygtig.
Kropsterapi, hvor samtale og massage kombineres - løste op for sorg, der havde sat sig som kroniske spændinger i skuldre og nakke. Befriende og helende.
Vil anbefale Camilla uden forbehold.

Henriette Døssing

Forsikringssygeplejerske, Rigshospitalet

Priser

Massagebehandlinger 

  • 30 min. - 350 kr. 
  • 60 min. - 550 kr. 
  • 90 min. - 750 kr. 


Fordybende Kropsterapi 

  • 60 min. - 600 kr. 
  • 90 min. - 800 kr. 


Begynderkursus i massage 

  • Kursus for par - 1650 kr. 

 

Klippekort

Du kan købe klippekort til alle slags behandlinger og kropsterapi.

  • 3 gange - spar 10%

* Gyldig 4 mdr. fra købsdato.

Gavekort

Du kan købe gavekort
til alle slags behandlinger, kropsterapi og kursus.

Kontakt mig, hvis du vil have det tilsendt. Jeg sender via mail som pdf.

* Gyldig 1 år fra købsdato.