Afstressende massage

Denne restituerende massage arbejder dybt ind i musklerne med kontinuerlige, flydende strøg. Dette tillader dig at slappe af grundet den hypnotiske effekt, som bringer dit sind til stilhed. Du får dyb afslapning og går herfra med ny energi i kroppen.

Den er baseret på lomi lomi massage, som er en traditionel hawaiiansk helkropsmassage, hvor massørens hænder anvendes som et instrument for hjertet, og tillader dig at åbne dit sind, din krop og din sjæl på alle niveauer. Bemærk at dette ikke er tempeldansmassagen, hvor man masserer med underarmene.

Berøring, rytme og gammel visdom bringes sammen for at tillade at heling opstår, som det er praktiseret på Hawaii i hundredvis af år. Denne massageform blev overleveret gennem familieslægter på Hawaii, for at sikre at den forblev uændret fra dens originale form. I dag er Heartworks Lomi Lomi massage så blevet tilgængelig for resten af verden gennem Sherman Dudoit fra Maui, Hawaii.

Fordele ved afstressende massage:
› Forbedrer kroppens kredsløb og beroliger dit nervesystem
› Assisterer lymfe drænage og rensning
› Forløser spændinger og infiltrationer i muskler og blødt og dybt væv
› Regenererer kroppen og støtter restituerende processer
› Forløser smerte, stress og spændinger
› Giver en følelse af ro, harmoni og velvære i din krop

Afstressende massage er specielt velegnet til folk som er sygemeldt med stress. Din behandling bliver altid tilpasset dine individuelle behov. Vi starter med en afklarende samtale på 5 min.

Behandlingstid

  • 60 min.
  • 90 min.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Camillas massage behandlinger! Hun er fantastisk rutineret og dygtig - jeg har så sent som i dag fået endnu en fantastisk massage og føler mig helt født på ny! Giv dig selv en gave og book en massage nu!

Pavitra Athley

Afspændingspædagog

Camilla er den bedste massør jeg nogensinde har været hos. Jeg kommer hos hende med en ryg og nakke fyldt med spændinger, og går derfra i lettere saglighed. Som jeg sagde til hende sidst... "kan jeg ikke tage dig med hjem" Det kan man ikke, men man kan købe et klippekort og dermed spare lidt. Kan kun anbefale en tur (eller flere) hos Camilla.

Kristina Wiewiorra

Yogalærer

Priser

Massagebehandlinger 

  • 30 min. - 350 kr. 
  • 60 min. - 550 kr. 
  • 90 min. - 750 kr. 


Fordybende Kropsterapi 

  • 60 min. - 600 kr. 
  • 90 min. - 800 kr. 


Begynderkursus i massage 

  • Kursus for par - 1650 kr. 

 

Klippekort

Du kan købe klippekort til alle slags behandlinger og kropsterapi.

  • 3 gange - spar 10%

* Gyldig 4 mdr. fra købsdato.

Gavekort

Du kan købe gavekort
til alle slags behandlinger, kropsterapi og kursus.

Kontakt mig, hvis du vil have det tilsendt. Jeg sender via mail som pdf.

* Gyldig 1 år fra købsdato.